עוגות, עוגיות בישולים ומה שבינהם…

הגשה קצת אחרת… גם כך אפשר

מי מאיתנו לא אוהב לאפות ולבשל?!!! מסתבר שיש הרבה שאינם אוהבים להתעסק עם המטבח, אבל לא נורא יש היום הכל מוכן רק לקנות ולהביא למטבח ולצלחת.

אני מאלה שאוהבים לאפות ולבשל, אומנם אני לא שף ולא קונדיטור, ולמרות זאת ועל אף אוהבת ואוהבת לקשט לארח ולהגיש בצורה שונה, ולפעמים לא צריך הרים וגבעות בשביל זה… צריך כלים יפים, שילובים בינהם, מפה, ראנר או סתם רצועה של בד, חלק , תחרה או מקושקש. אפשר להשתמש גם במגבות מטבח שונות, המבחר גדול ומרהיב ביופיו.

עוגת חומיות שוקולד -קלה להכנה

150גר' שוקולד מריר,  150 גר' חמאה רכה, חצי כוס סוכר, 3 ביצים שלמות, כוס קמח+כפית א. אפיה, כוס אגוזים קצוצים (אפשר גם בלי) כף תמצית רום

אופן ההכנה – להמיס מעל להבה – שוקולד+חמאה על אש נמוכה, להסיר ולהוסיף את הסוכר, תמצית הרום ולערבב , להוסיף את הביצים ואחת אחרי השניה לערבב במהירות (על מנת לא לקבל גושים) , להבליע פנימה את הקמח עם א. האפיה ולערבב היטב.

לשמן תבנית אפיה מס' 26  או כמו בתמונה , צקי לתבנית ופזרי את האגוזים מעל. לאפות בחום בינוני 15-17 דקות לא יותר – העוגה צריכה להישאר רכה בפנים. מיד עם הוצאתה מהתנור לשפוך רוטב שוקולד או רוטב מייפל… בתיאבון עם כוס קפה ,טעימה מאוד!!!

עוגת תפוזים אישית…

נאפו בתבניות פאי קטנות, כל מרשם של עוגת תפוזים שיש לכם ולהגיש באהבה***

וגם אוכל טעים אני אוהבת אז בישלתי יחד עם השף…

פסטה, ירקות… ויש אוכל…

מודעות פרסומת
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s